Navigatie overslaan MENU

in Nieuws op 02 december 2020

De dag van de buurt

De Dag van de buurt is voor iedereen die de buurt als uitvalsbasis ziet voor een leefbare, veerkrachtige, veilige en welvarende samenleving. Daar waar je woont of waar je vanuit je werk aan bijdraagt. Actieve bewoner, wethouder, corporatiemedewerker, welzijnsprofessional of ambtenaar. Iedereen is van harte welkom op de dag van de buurt!

Mensen maken de buurt

Een fijne buurt ontstaat bijna nooit vanzelf. Mensen maken de buurt, vooral als zij samenwerken, zich ermee bemoeien, initiatief nemen en anderen hierin meenemen. Deze mensen, hun activiteiten, inzichten en wensen en verlangens staan centraal. Die van jou dus.

28 januari kun je de hele middag deelnemen aan een groot aantal workshops, terugblikken naar eerdere wijkaanpakken en ideeën voor de toekomst.

Laat je mailadres achter om binnenkort de uitnodiging te ontvangen 👇
https://lnkd.in/epkCDXd

De Dag van de Buurt is een gezamenlijk initiatief van Ministerie BZK, Platform31, Movisie ,LPB en LSA. Hiervoor werken ze samen in een programma dat werkt aan een nieuwe aanpak ‘leefbaarheid en veiligheid’. De organisatie is in handen van het LSA, het landelijk netwerk van actieve bewoners.