Navigatie overslaan MENU

in Nieuws op 30 november 2021

Meld je wijk aan voor De Dag van de Buurt op donderdag 19 mei

De Dag van de Buurt op donderdag 19 mei, vindt overal door het land plaats. Wil jij laten zien hoe jullie samen met anderen werk maken van een sterke wijk? Meld je dan aan als gast locatie. Een wijkwandeling, een goed gesprek, een dag vullend programma, de vorm is helemaal aan jullie.

Op de Dag van de buurt zet je de deur open voor anderen. Je laat zien wat er in de wijk waar jij aan werkt, woont en/of actief bent belangrijk is. Hoe werken jullie bijvoorbeeld met anderen samen en wat boksen jullie voor elkaar? Je deelt toekomstplannen, maar legt ook dilemma’s en vraagstukken voor waar je nog lerende bent. De deelnemers van de Dag van de buurt doen zo ideeën en inspiratie op die ze weer mee naar huis en hun eigen buurt nemen!

De Dag van de Buurt 2022 is verplaatst naar 19 mei  2022

De Dag van de Buurt was in eerste instantie gepland op 27 januari. Helaas is het met de huidige situatie en maatregelen niet duidelijk of dat veilig kan en op de manier die recht doet aan de Dag van de Buurt. Dus is er besloten de dag te verzetten.

De nieuwe datum is: 19 mei. Doen jullie dan ook weer mee?

Dag van de Buurt bij jullie

Werk je aan een veerkrachtige buurt en wil je dat laten zien aan andere mensen? Ben je benieuwd wat zij vinden van jouw project of activiteit? Sluit je dan aan voor 1 maart 2022 als gastlocatie.
Aanmelden kan hier.

Extra informatie

Meer informatie over de Dag van de Buurt is te lezen op de website.