Navigatie overslaan MENU

in Nieuws op 30 november 2021

Meld je wijk aan voor De Dag van de Buurt op 27 januari

De Dag van de Buurt op donderdag 27 januari 2022, vindt deze keer overal door het land plaats. Wil jij laten zien hoe jullie samen met anderen werk maken van een sterke wijk? Meld je dan aan als gast locatie. Een wijkwandeling, een goed gesprek, een dag vullend programma, de vorm is helemaal aan jullie.

Op de Dag van de buurt zet je de deur open voor anderen. Je laat zien wat er in de wijk waar jij aan werkt, woont en/of actief bent belangrijk is. Hoe werken jullie bijvoorbeeld met anderen samen en wat boksen jullie voor elkaar? Je deelt toekomstplannen, maar legt ook dilemma’s en vraagstukken voor waar je nog lerende bent. De deelnemers van de Dag van de buurt doen zo ideeën en inspiratie op die ze weer mee naar huis en hun eigen buurt nemen!

De Dag van de Buurt op 27 januari 2022, bij jou in de wijk?

Iedereen kan het initiatief nemen om gast locatie te worden: actieve bewoner, wijkregisseur of als je op een andere manier betrokken bent bij het werken aan de wijk. Als de samenwerking met anderen maar een plek krijgt in het programma. Hoe dat programma er uit ziet en hoe lang het duurt is helemaal aan jullie. Zorg er natuurlijk wel voor dat je ’s avonds aan kunt sluiten bij de Dag van de Buurt in Theater de Flint.

Aanmelden

Meld je voor 10 december aan. En wil je wat vragen of overleggen of jullie locatie goed zou passen? Mail dan naar info@dagvandebuurt.nl

Extra informatie

Meer informatie over de Dag van de Buurt is lezen op de website.