Navigatie overslaan MENU

Actief in je buurt? VSBfonds doet mee!

Je bent een mooie activiteit in je buurt aan het organiseren. Samen met andere bewoners maak je het leven in de buurt een beetje leuker. Met een kleine actie in het dagelijks leven of groter plan. Omdat het anders kan, omdat je er plezier in hebt of omdat je een buurvrouw wilt helpen die niet zo makkelijk meer mee komt. En je zoekt hoe aan de slag te gaan of verder te komen.

VSBfonds draagt graag bij aan het versterken van buurten, wijken en dorpen. Buurten waar mensen van elkaar leren en omkijken naar elkaar. Buurten waar iedereen aan kan bijdragen en bij kan horen. Kortom, betrokken buurten. We steunen vanuit die gedachte allerlei initiatieven. We steunen met name met donaties, maar delen ook graag ons netwerk en ervaringen van andere buurtmakers.

Ben je bezig met buren die elkaar willen leren kennen, ontmoeten en samen in actie komen voor de buurt? Ben je op zoek naar financiering en tips? Lees dan verder op deze site, bekijk de video hieronder of zoek contact met ons. We helpen je graag verder!

https://www.youtube.com/watch?v=t2wnXxn1rqs