Navigatie overslaan MENU

Betrokken buurten in Gelderland

Bij VSBfonds houden we van buurtinitiatieven. Buren die voor elkaar koken, elkaar ontmoeten in een buurttuin, voorlezen bij kinderen met een taalachterstand. Of samen een buurtopera organiseren om elkaar te leren kennen en passies te delen.

Het zorgt ervoor dat de plek waar je woont en het meeste van de tijd doorbrengt, een aangename plek is met fijne mensen om je heen. Die mocht het ooit nodig zijn, een vangnet vormen als het even tegenzit. Heeft u ook zo’n mooi idee voor de provincie Gelderland? Kijk dan op deze pagina en laat u inspireren door de projectvoorbeelden, vraag aanvullende informatie aan. Of neem contact op met onze donatieadviseurs bij vragen over uw idee. Wij staan voor u klaar!

 

 

Meer informatie over buurtmaken

Vraag het ABCD boekje aan

Verhalen uit Gelderland
Meer verhalen
Wilt u meer informatie?

Vraag een informatiepakket aan

Gelderland

Neem contact op met Steffen de Wolff. Voordat je belt of mailt: bekijk eerst onze webpagina’s met criteria voor financiële steun voor sociale projecten . Doe vervolgens de quickscan. Deze geeft je een indicatief antwoord op de vraag of jouw project aansluit bij ons beleid. Met deze voorbereiding kun je gerichter vragen stellen en kan Steffen je sneller en beter adviseren.

Telefoon
Maandag en woensdag van 10:00 – 16:00.
Tel. 030 230 3307

E-mail
Stuur een email: infogelderlandlimburg@vsbfonds.nl

Wilt u een donatie aanvragen voor uw project?

Vraag financiering aan