Navigatie overslaan MENU

Betrokken buurten in Groningen

Bij VSBfonds houden we van buurtinitiatieven. Buren die voor elkaar koken, elkaar ontmoeten in een buurttuin, voorlezen bij kinderen met een taalachterstand. Of samen een buurtopera organiseren om elkaar te leren kennen en passies te delen.

Het zorgt ervoor dat de plek waar je woont en het meeste van de tijd doorbrengt, een aangename plek is met fijne mensen om je heen. Die mocht het ooit nodig zijn, een vangnet vormen als het even tegenzit. Heeft u ook zo’n mooi idee voor de provincie Groningen? Kijk dan op deze pagina en laat u inspireren door de projectvoorbeelden, vraag aanvullende informatie aan. Of neem contact op met onze donatieadviseurs bij vragen over uw idee. Wij staan voor u klaar!

Meer informatie over buurtmaken

Vraag het ABCD boekje aan

Verhalen uit Groningen
Meer verhalen
Wilt u meer informatie?

Vraag een informatiepakket aan

Neem contact met ons op

Bram Prinsen en Mavis Mavis Appiagyei, regio adviseurs donaties.

Telefoon
Maandag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur via 030-230 3309
Dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 uur tot 12.00 uur via 0034-644942817 (aan dit mobiele nummer zijn geen extra kosten verbonden).

Email
Stuur een email aan infofrieslandgroningendrenthe@vsbfonds.nl

Online spreekuur

Werk jij aan een nieuw maatschappelijk  initiatief, en ben je voor de realisering daarvan op zoek naar (aanvullende) financiële middelen? Laat dan deze kans niet voorbijgaan. We houden de komende maanden online spreekuren.

Je krijgt de gelegenheid om jouw initiatief, ook als dat zich nog in een heel pril stadium bevindt, aan ons te presenteren (te ‘pitchen’). Het gesprek duurt ten hoogste 20 minuten en is geheel vrijblijvend. Direct na afloop van het gesprek geven we je feedback. Daardoor weet je of het idee of project mogelijk past bij ons  donatiebeleid.

Aanmelden

Heb je belangstelling? Maak dan een afspraak op een van deze data:

  • Donderdag 25 juli
  • Donderdag 29 augustus
  • Donderdag 26 september
  • Donderdag 31 oktober
  • Donderdag 28 november
  • December geen speeddates
Maak een afspraak
Wilt u een donatie aanvragen voor uw project?

Vraag financiering aan