Navigatie overslaan MENU

Betrokken buurten in Noord-Brabant

Bij VSBfonds houden we van buurtinitiatieven. Buren die voor elkaar koken, elkaar ontmoeten in een buurttuin, voorlezen bij kinderen met een taalachterstand. Of samen een buurtopera organiseren om elkaar te leren kennen en passies te delen.

Het zorgt ervoor dat de plek waar je woont en het meeste van de tijd doorbrengt, een aangename plek is met fijne mensen om je heen. Die mocht het ooit nodig zijn, een vangnet vormen als het even tegenzit. Heeft u ook zo’n mooi idee voor de provincie Noord-Brabant? Kijk dan op deze pagina en laat u inspireren door de projectvoorbeelden, vraag aanvullende informatie aan. Of neem contact op met onze donatieadviseurs bij vragen over uw idee. Wij staan voor u klaar!

Meer informatie over buurtmaken

Vraag het ABCD boekje aan

Verhalen uit Noord-Brabant
Meer verhalen
Wilt u meer informatie?

Vraag een informatiepakket aan

Noord-Brabant

Neem contact op met een van onze adviseurs Diana Verwaijen, Dennis Winter of Johan van Rooy.

Telefoon:
Maandag t/m donderdag van 9.00 – 16.00 uur.
Tel.: 030 230 3306

E-mail:
infozeelandbrabant@vsbfonds.nl

Lees criteria en doe quickscan

Heeft u een mooi plan voor een project binnen Kunst & Cultuur of Mens & Maatschappij en u vraagt zich af of u hiervoor een donatie kunt aanvragen, bekijk dan eerst onze pagina’s met criteria voor sociale projecten.

Doe vervolgens de quickscan. Deze geeft u een indicatief antwoord op de vraag of uw project aansluit bij ons donatiebeleid.

Agenda spreekuren 

We zijn iedere maand een dag in de regio aanwezig. Als u twijfelt of uw plan voldoende past bij ons beleid, of als u behoefte heeft aan een oriënterend gesprek, dan kunt u een afspraak maken voor één van deze dagen.

Maak een korte beschrijving (maximaal 10 regels) waar uw project over gaat en stuur ons dit per e-mail toe (infozeelandbrabant@vsbfonds.nl). Als uw project aansluit, ontvangt u van ons een uitnodiging.

Hier vindt u op welke data wij (onder voorbehoud) aanwezig zijn in uw regio.

Wilt u een donatie aanvragen voor uw project?

Vraag financiering aan