Navigatie overslaan MENU

Betrokken buurten in Noord-Holland

Bij VSBfonds houden we van buurtinitiatieven. Buren die voor elkaar koken, elkaar ontmoeten in een buurttuin, voorlezen bij kinderen met een taalachterstand. Of samen een buurtopera organiseren om elkaar te leren kennen en passies te delen.

Het zorgt ervoor dat de plek waar je woont en het meeste van de tijd doorbrengt, een aangename plek is met fijne mensen om je heen. Die mocht het ooit nodig zijn, een vangnet vormen als het even tegenzit. Heeft u ook zo’n mooi idee voor de provincie Noord-Holland? Kijk dan op deze pagina en laat u inspireren door de projectvoorbeelden, vraag aanvullende informatie aan. Of neem contact op met onze donatieadviseurs bij vragen over uw idee. Wij staan voor u klaar!

 

spreekuur VSBfonds
Meld u aan voor een online spreekuur

We houden de komende maanden een aantal online spreekuren. U krijgt de gelegenheid om uw initiatief, ook als dat zich nog in een heel pril stadium bevindt, via een videoverbinding aan ons te presenteren (te ‘pitchen’). Het gesprek duurt ten hoogste 20 minuten en is geheel vrijblijvend. Direct na afloop van het gesprek geven we u feedback. Daardoor weet u of u een aanvraag kunt doen.

U kunt zich op deze pagina aanmelden. 

Meer informatie over buurtmaken

Vraag het ABCD boekje aan

Verhalen uit Noord-Holland
Meer verhalen
Wilt u meer informatie?

Vraag een informatiepakket aan

Noord-Holland

Neem contact op met één van onze adviseurs Mavis Appiagyei of Jorien Basart.

Telefoon 
Dinsdag en donderdag van 13.00 – 16.00 uur.
Tel. 030 230 3304

Email
Stuur een email: infonoordholland@vsbfonds.nl

Wilt u een donatie aanvragen voor uw project?

Vraag financiering aan