Navigatie overslaan MENU

Betrokken buurten in Zuid-Holland

Bij VSBfonds houden we van buurtinitiatieven. Buren die voor elkaar koken, elkaar ontmoeten in een buurttuin, voorlezen bij kinderen met een taalachterstand. Of samen een buurtopera organiseren om elkaar te leren kennen en passies te delen.

Het zorgt ervoor dat de plek waar je woont en het meeste van de tijd doorbrengt, een aangename plek is met fijne mensen om je heen. Die mocht het ooit nodig zijn, een vangnet vormen als het even tegenzit. Heb je ook zo’n mooi idee voor de provincie Zuid-Holland? Kijk dan op deze pagina en laat je inspireren door de projectvoorbeelden, vraag aanvullende informatie aan. Of neem contact op met onze donatieadviseurs bij vragen over jouw idee. Wij staan voor je klaar!

Meer informatie over buurtmaken

Vraag het ABCD boekje aan

Verhalen uit Zuid-Holland
Meer verhalen
Wil je meer informatie?

Vraag een informatiepakket aan

Zuid-Holland

Heb je een mooi plan voor een buurtinitiatief en vraag je je af of je hiervoor een donatie kunt aanvragen, bekijk dan eerst onze pagina’s met criteria voor sociale projecten.

Tip voor je begint, lees de criteria en doe de quickscan. De scan geeft je een indicatief antwoord op de vraag of jouw project aansluit bij ons donatiebeleid. Nadat je de quickscan succesvol hebt doorlopen, kun je je aanmelden om een aanvraag in te dienen.

Voor vragen kun je ons het beste bereiken per

E-mail: infozuidholland@vsbfonds.nl.

Heb je  nog geen aanvraag ingediend, maar wil je wel wat vragen? Maak dan een korte beschrijving (maximaal 10 regels) waar jouw project over gaat en stel je vraag.

Ook zijn we telefonisch bereikbaar, maar niet altijd in de gelegenheid gelijk op te nemen. Als je de voicemail krijgt en inspreekt, geef dan duidelijk aan waar het over gaat en wat je wilt vragen, zodat we kunnen bekijken wie je het beste kan terugbellen.

Telefoon
Maandag – vrijdag  9.00 – 12.00 uur
Tel. 030 230 3305


Bas Jongmans


Zita Luna

Speeddates
Wil je liever uitgebreider met ons in gesprek? Meld je dan aan via infozuidholland@vsbfonds.nl voor een digitale speeddate met de adviseurs van de regio Zuid-Holland.

Je krijgt de gelegenheid om jouw initiatief, ook als dat zich nog in een heel pril stadium bevindt, via een online meeting (Teams) aan ons te presenteren. Het gesprek duurt maximaal 15 minuten en is geheel vrijblijvend. Na een korte pitch van 3 minuten geven de adviseurs feedback op het plan en krijg je de gelegenheid om vragen te stellen. Daardoor weet je of het project mogelijk past bij ons donatiebeleid. En waar je bij een eventuele aanvraag op kunt letten.

Aanmelden

Heb je belangstelling? Maak dan een afspraak op een van deze data:

Donderdag 7 juli
Donderdag 8 september
Donderdag 6 oktober
Donderdag 10 november
Donderdag 8 december

Maak een afspraak
Wil je een donatie aanvragen voor jouw project?

Vraag financiering aan