Navigatie overslaan MENU

Betrokken buurten in Zuid-Holland

Bij VSBfonds houden we van buurtinitiatieven. Buren die voor elkaar koken, elkaar ontmoeten in een buurttuin, voorlezen bij kinderen met een taalachterstand. Of samen een buurtopera organiseren om elkaar te leren kennen en passies te delen.

Het zorgt ervoor dat de plek waar je woont en het meeste van de tijd doorbrengt, een aangename plek is met fijne mensen om je heen. Die mocht het ooit nodig zijn, een vangnet vormen als het even tegenzit. Heeft u ook zo’n mooi idee voor de provincie Zuid-Holland? Kijk dan op deze pagina en laat u inspireren door de projectvoorbeelden, vraag aanvullende informatie aan. Of neem contact op met onze donatieadviseurs bij vragen over uw idee. Wij staan voor u klaar!

Meer informatie over buurtmaken

Vraag het ABCD boekje aan

Verhalen uit Zuid-Holland
Meer verhalen
Wilt u meer informatie?

Vraag een informatiepakket aan

Zuid-Holland

Heeft u een mooi plan voor een buurtinitiatief en vraagt u zich af of u hiervoor een donatie kunt aanvragen, bekijk dan eerst ons pagina’s met criteria voor sociale projecten.

Tip voor u begint, lees de criteria en doe de quickscan. De scan geeft u een indicatief antwoord op de vraag of uw project aansluit bij ons donatiebeleid.

Voor vragen kunt u ons het beste bereiken per

E-mail: infozuidholland@vsbfonds.nl.

Hebt u nog geen aanvraag ingediend, maar wilt u wel wat vragen? Maak dan een korte beschrijving (maximaal 10 regels) waar uw project over gaat en stel uw vraag.

Ook zijn we telefonisch bereikbaar, maar niet altijd in de gelegenheid gelijk op te nemen. Indien u de voicemail krijgt en inspreekt geef dan duidelijk aan waar het over gaat en wat u wilt vragen, zodat we kunnen bekijken wie u het beste kan terugbellen.

Telefoon
Maandag – vrijdag  9.00 – 12.00 uur
Tel. 030 230 3305

Wilt u een donatie aanvragen voor uw project?

Vraag financiering aan